7+1 Δημιουργικές ιδέες για να φτιάξεις ένα κρεβάτι σκύλου

Νοεμβρίου 17, 2015
  Αν έχεις σκυλάκι, τότε σίγουρα θα θέλεις να έχει ένα άνετο κρεβάτι για να απολαμβάνει την "σκυλίσια του ζωή"! Επίσης, πολλές φορές τα "έτοιμα" κρεβάτια είναι είτε ακριβά είτε με ακατάλληλα υλικά για τα αγαπημένα μας πλάσματα... Έτσι, έχω να σου προτείνω 7+1 ιδέες για να δημιουργήσεις ένα άνετο, οικονομικό και χειροποίητο κρεβάτι για τον σκύλο σου.



1. Κρεβάτι σκύλου από μαξιλάρια

Αν έχεις ραπτομηχανή αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα! Παίρνεις ένα, δύο, τρία (ανάλογα με το μέγεθος του κατοικίδιου σου) μαξιλάρια ύπνου, τα ράβεις μεταξύ τους και μετά ράβεις μια πολύ όμορφη θήκη όπως της φωτογραφίας. Η λεπτομέρεια με το λουράκι είναι μια καταπληκτική ιδέα και βολεύει τόσο πολύ. Αν πάλι δεν έχεις ραπτομηχανή αλλά σου περισσεύουν μαξιλάρια... μην ανησυχείς. Μπορεί να φτιάξεις ένα εξίσου όμορφο κρεβατάκι χωρίς ράψιμο.

Πηγή: Dandelion Drift

2. Κρεβάτι σκύλου από καφάσι. 

Αν έχεις μικρόσωμο σκυλάκι, τότε ένα καφάσι μπορεί να γίνει ένα πολύ στυλάτο κρεβάτι σκύλου. Ξύνεις καλά την επιφάνεια (για να μην υπάρχουν ακίδες), βάφεις στο αγαπημένο σου χρώμα, τοποθετείς ένα μαξιλαράκι και έτοιμο. Μπορείς να προσθέσεις και στρογγυλά διακοσμητικά μαξιλαράκια στο πλάι για περισσότερο αραλίκι... Το σκυλάκι σου θα ξετρελαθεί! 


Πηγή: Meet the B's

3. Κρεβάτι σκύλου από παλέτες 

Αν πάλι έχεις αδυναμία στα μεγαλόσωμα σκυλιά, τότε μια-δυο παλέτες μπορούν να γίνουν ένα απίθανο κρεβάτι για το αγαπημένο σου τετράποδο! Η διαδικασία περίπου η ίδια με το καφάσι... Αν έχεις και μερικά εξτρά εργαλεία για να δουλέψεις με το ξύλο, μπορείς να φτιάξεις κάτι αντίστοιχο με αυτό της φωτογραφίας. Εδώ να δεις τι ξάπλες έχουν να πέσουν...

Πηγή: 99 Pallets

4. Κρεβάτι σκύλου από παιδικό στρώμα

Επίσης, πολύ αναπαυτικό και απλό κρεβάτι! Το μόνο που χρειάζεται είναι παιδικό στρώμα και ύφασμα! Είμαι σίγουρη ότι το σκυλάκι σου θα κάνει κάτι ύπνους.... ίσως κι εσύ μαζί του! Τέλος, είναι μια καταπληκτική ιδέα αν έχεις παραπάνω από ένα σκυλάκια. Θα κουλουριάζονται εκεί παρεούλα!

Πηγή: Sarah with an H

5. Κρεβάτι σκύλου μέσα σε έπιπλο

Σου περισσεύει μια παλιά συρταριέρα, μια ξύλινη παλιά τηλεόραση ή ένα οποιοδήποτε έπιπλο με χώρο; Πριν το πετάξεις σκέψου μήπως γίνει ένα εντυπωσιακό κρεβάτι. Έτσι, εξοικονομείς χώρο, προσθέτεις μια όμορφη πινελιά στην διακόσμηση του σπιτιού σου και έχεις και ένα άνετο κρεβάτι για τον σκύλο σου. 

Πηγή: Recycled Rover

6. Κρεβάτι σκύλου από παλιά βαλίτσα

Τέλεια ιδέα! Εγώ με κάτι τέτοια ξετρελαίνομαι... Νομίζω τα λόγια είναι περιττά τόσο για την ευκολία αυτής της κατασκευής όσο για την ομορφιά της. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να χρησιμοποιήσεις μια βαλίτσα με χοντρή και σκληρή επένδυση.

Πηγή: Mox & Fodder

7. Κρεβάτι σκύλου από συρτάρι

Ναι, καλά το διάβασες. Ένα συρτάρι μπορεί να γίνει αυτός ο άνετος, πανέμορφος και τσαχπίνικος καναπές για το σκυλάκι σου. Βάψε το συρτάρι, βάλε και μια ξύλινη τάβλα από πίσω με λίγο αφρολέξ ή υαλοβάμβακα, ντύσε το με ύφασμα και μετά όχι μόνο ομπρέλα... αλλά και κουνουπιέρα, κορνίζες πίσω στον τοίχο, διακοσμητικά μαξιλάρια κι ότι σου κάνει κέφι μπορείς να προσθέσεις. Δε ξέρω για σκυλάκι σου αλλά εγώ σίγουρα θα καθόμουν σε κάτι τέτοιο! 


Πηγή: DIY Show Off

8. Πρόσθετο κρεβάτι σκύλου για τον καναπέ

Αν ο άνθρωπος είναι ευρυματικός τίποτα δεν τον σταματά. Αν είναι και δημιουργικός ταυτόχρονα μεγαλουργεί! Θεωρώ πως αυτή η ιδέα είναι μεγαλειώδης και πολυλειτουργική. Καταρχάς, μπορεί να γίνει ένα πολύ καλό εργαλείο εκπαίδευσης. Ο σκυλάκος σου μπορεί να ανεβαίνει στον καναπέ με βασική προϋπόθεση να κάθεται στο κρεβάτι του. Με αυτόν τον τρόπο, του βάζεις πολύ ωραία όρια και απολαμβάνεις την συντροφιά του κοντά σου. Έπειτα, οι τρίχες του σκυλιού σου περιορίζονται σε ένα σημείο (το οποίο καθαρίζεται πανέυκολα) και δεν κάνουν βόλτα σε όλο τον καναπέ. Τέλος, είναι τόσο όμορφο και έξυπνο που θα το φτιάξω όσο πιο σύντομα μπορώ και θα το μοιραστώ μαζί σου. 

Πηγή: Divine Chien

Προσωπικά επειδή αγαπώ το λατρεμένο μου τετράποδο, νομίζω ότι ένα καλό κρεβάτι φτιαγμένο από εμένα με αγάπη, δεν είναι τίποτα μπροστά στην αστείρευτη αγάπη που παίρνω από εκείνο.

Και μην ξεχνάς... Μείνε δημιουργικός!

Pin it! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.